Upgrade je computer met Windows 10

12 juni 2017

Windows is een van de populairste besturingssystemen voor de computer. Of het nou gaat om een laptop of desktop, Windows is al jaren geliefd onder de gebruikers. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Zeker de laatste Windows versie is goed bevallen. Dit omdat deze versie nog gebruiksvriendelijker is, meer mogelijkheden heeft en een mooie en strakke vormgeving heeft. Maak je momenteel nog gebruik van een oudere versie van Windows? Dan wordt het tijd dat je de overstap maakt naar Windows 10. Je kunt deze tegen hoge bedragen kopen bij verschillende winkels. Maar wat veel slimmer is, is om een ongebruikte licentie online aan te schaffen.

Koop een licentie online

Waarom te veel betalen als het niet nodig is? Je kunt namelijk ongebruikte licenties voor Windows 10 kopen tegen scherpe prijzen kopen. Dit bespaard je veel geld, want deze licenties worden voor een aanzienlijk lager bedrag aangeboden. Windows 10 is betrouwbaar, persoonlijk en veilig in alle opzichten. Dit geld ook voor het aanschaffen van ongebruikte licenties voor Windows 10.

Hoe werkt het?

Lijkt het je wel wat om geld te besparen met een Windows 10 licentie? Dan gaat het als volgt in z’n werking: via Softwarelicense4U kun je een licentie voor Windows 10 aanschaffen. Vervolgens krijg je een e-mail met een code die je kunt gebruiken om Windows 10 mee te activeren. Deze activatiecode is eenmalig te gebruiken. Het gaat heel gemakkelijk in z’n werking, dus geen reden om nog te veel te betalen voor een Windows licentie. Dit geldt natuurlijk ook voor andere versies van Windows, maar ook voor licenties van programma’s zoals Photoshop, Illustrator en meer. Wanneer je voor dit soort programma’s een nieuwe licentie nodig hebt, schaf je dat gewoon aan via Software License 4 U.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.