De diensten van het bedrijf Tilaa

12 juni 2017

Tilaa is een heel uitgebreid bedrijf met veel verschillende diensten die te maken hebben met het beheren en samenstellen van servers. Dit zijn gecompliceerde diensten die niet iedereen zomaar kan uitvoeren. Daarom zijn de medewerkers van Tilaa ook erg gespecialiseerd in het vak dat ze uitvoeren. Je kan er dus van uitgaan dat de medewerkers hun vak erg goed beheersen en uitvoeren. Omdat de diensten van Tilaa steeds populairder worden, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat ze allemaal doen en wat dit allemaal inhoud.

Vps servers

Als eerste hebben ze een dienst met vps servers. Vps servers zijn virtual private servers. De naam zegt het dus al, je hebt een privé server. Je kunt dus zelf bepalen wat je wel en niet op de server wilt hebben staan. De vps server is een onderdeel van een grote virtuele server. Hier kunnen de klanten van Tilaa een deel van afhuren. Je kunt zelf bepalen op hun site hoeveel capaciteit en geheugen je denkt nodig te hebben. Het voordeel van het afhuren van geheugen en capaciteit is dat je het elke maand op kunt zeggen. Dit is erg handig als je even geen behoefte meer hebt aan een server of als je uiteindelijk toch te weinig geheugen en capaciteit af hebt gehuurd.

Cloud hosting

Op de site van Tilaa staat ook dat ze aan cloud hosting doen, maar dit is eigenlijk een verzamelbegrip rondom de servers. Cloud hosting is dus eigenlijk het beheren en dus afhuren van een server bij een bepaalde afnemer om hier je eigen bestanden of foto’s op te zetten. Dit is een erg veilige en efficiënte manier om je bestanden op te slaan.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.