Opvallen op een beurs

28 mei 2019

Het kost veel geld om je beurs helemaal goed in te richten. Dan is het belangrijk dat je er uiteindelijk ook uithaalt wat je graag wilt. Veel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst en uiteindelijk ook klant bij jullie wordt. Toch zit je vaak met het feit dat op zo’n beurs meerdere concurrenten ook in de race zijn om nagenoeg dezelfde producten als jij te verkopen. Hoe kun je er dan voor zorgen dat jij opvalt? Hieronder vind je daarvoor enkele tips.

Ga de lucht in!

Een beursstand die opvalt is er eentje die hoog is. Bezoekers komen binnenlopen bij de beurs, en zien allerlei stands. Als jouw beursstand hoger is dan die van de rest, is de kans groot dat je hierdoor opvalt.

Zorg voor goede verlichting

Afhankelijk van de sfeer van de beurs zelf is het goed om gebruik te maken van verlichting. Als het een beetje donker is op het evenement kan het goed zijn dat je hierdoor opvalt in vergelijking met de rest.

Liefde gaat door de maag

Bezoekers gaan meestal zonder lunchpakket naar een beurs toe. Als je daardoor zorgt voor een hapje en een drankje kun je hier onderscheidend mee zijn ten opzichte van de concurrent. Zorg bijvoorbeeld voor een heerlijke cappuccino of een zelfgemaakte taart.

Entertainment helpt

Zorgen voor entertainment zorgt voor een fun-gehalte bij je beursstand. Zet er bijvoorbeeld een race simulator neer waar bezoekers het tegen elkaar opnemen en de winnaar van de dag krijgt een leuke prijs mee. Je kunt ze hun emailadres laten invullen, waardoor je dit ook kunt toevoegen aan je database en ze met nieuwsbrieven kunt blijven interesseren voor je diensten en producten.

Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om op te vallen met je beursstand. Het belangrijkste is dat jullie doen waar je doelgroep in is geïnteresseerd, zodat jij nieuwe klanten kunt werven. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste middelen bij een beurs? Dan zou Urban Events jullie hier bij kunnen helpen!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.