Bijles krijgen in de buurt van Enschede

29 november 2017

In heel Nederland kun je bijles krijgen, en zo kan dit ook in Enschede. Heb jij veel moeite met je school werk? Dan is bijles een super goede optie om toch je schooljaar te halen. Voordat je bijlessen  krijgt, wordt er eerst een intake gehouden. Bij deze intake wordt er gekeken waar je moeite mee hebt, en welke begeleider het beste bij je zou passen. Je wilt namelijk een zo goed mogelijke match om je school resultaten steeds beter te krijgen.

Waar is de bijles?

De bijlessen in Enschede worden gegeven bij de Universiteit van Twente. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor veel studenten bijles geven. Dit werkt meestal beter omdat de leeftijd van de studenten die bijles geven en bijles krijgen dichter bij elkaar ligt, waardoor je sneller iets van hun aanneemt, en je schoolresultaten sneller omhoog gaan. En dit is natuurlijk het nut van de bijlessen. Omdat Enschede wel een redelijk centraal gelegen plek is in Twente, kun je als je uit andere dorpen en steden komt hier ook gemakkelijk bijles krijgen. Je kunt er namelijk ook komen met de trein of de bus. Zo hoef je dus niet perse auto te kunnen rijden om bij de locatie te komen.

Niet alleen bijles

Bij bijles in Enschede zijn er niet alleen studenten die je begeleiden met je huiswerk en leerwerk.  Er staat namelijk ook een heel academisch team klaar voor de leerlingen. Dit houdt in dat er een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog voor je klaar staan. Dit kan handig zijn als je problemen hebt met je leerwerk, of als er problemen bij je thuis zijn waardoor je niet goed kunt leren of je huiswerk kunt maken. Deze mensen helpen je dan bij het praten over deze problemen zodat je school niet gaat lijden onder je thuissituatie.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.