Waarom je een anti-diefstal rugzak zou moeten hebben

19 november 2018

Helaas hebben veel mensen er wel een keer mee te maken gehad: bestolen worden en slachtoffer zijn van tasjesdieven. Het kan zelfs de meest oplettende persoon overkomen, want dieven gaan soms erg slinks te werk! Gelukkig kun je de kans om bestolen te worden verminderen door een anti-diefstal rugzakte dragen.

Anti-diefstal rugzakken van XD Design

De Bobby anti-diefstal rugzak van het Nederlandse merk XD Designis helemaal diefstal proof, zodat tasjesdieven geen kans krijgen om jouw waardevolle spulletjes te jatten. Zo is de rits van de rugzak volledig verborgen, net als alle andere vakjes. Jij als drager van Bobby kan hier zelf wel makkelijk bij, maar dieven zullen daar veel moeite mee hebben. Verder is de Bobby ook van een speciaal materiaal gemaakt dat met geen mes open te snijden is.

 

De ideale rugzak voor iedereen!

De Bobby rugzak is voor iedereen geschikt. Of je nu op vakantie bent of elke dag met het openbaar vervoer naar je werk moet reizen, de Bobby is de ideale tas om te dragen in veel situaties. De rugzak is voorzien van zowel een handig laptopvak en tabletvak, dus dat maakt de Bobby ook ideaal voor studenten. Er zit trouwens ook een geïntegreerde USB-poort aan de buitenkant van de tas waarmee je bijvoorbeeld je mobiele telefoon kunt opladen. En wist je dat de Bobby een eigen regenjasje heeft? Deze kun je makkelijk over de rugzak heentrekken als je plotseling in een stortbui terechtkomt en zorgt ervoor dat je tas en je spullen veilig en droog blijven!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.