Verborgen functies op je iPhone

11 februari 2019

Misschien beschik je al een aantal jaren over je iPhone. Wist je dat er een aantal verborgen functies op je toestel zitten? In dit artikel ga ik je meer vertellen over waar je deze kunt vinden. Het is goed om te weten wat je ermee kan en waarvoor het gebruikt kan worden.

Verstopt

Apple staat bekend om de vele technologische mogelijkheden. De toestellen beschikken dan ook over vele functies. Er zijn toch een aantal verstopte mogelijkheden. Wist je dat je je cursor kunt gebruiken om typfouten aan te passen? Bij het typen kan het lastig zijn om hem er precies tussen te krijgen. Hiervoor is iets moois bedacht. Wanneer je je spatiebalk ingedrukt houdt, kun je hem als een muis bewegen. Je laat dan je vingers over het toetsenbord glijden. Zo hoef je niet tussen de letters te ploeteren. Omdat de modellen ook steeds groter worden, kunnen mensen het lastig vinden om bovenaan zijn of haar scherm te komen. Hiervoor is iets bedacht. Je kunt je scherm namelijk naar beneden halen. Zo kun je toch datgene wat bovenaan staat aantikken. Je kunt dit doen via je homeknop. Als je hem 2 x indrukt, gaat het scherm naar beneden. Het is ook mogelijk om naar beneden te swipen. De iPhone heeft ook een ‘niet storen’ functie. Vanaf nu kun je deze functie instellen voor een bepaalde tijd. Zo kan je zelf bepalen of je wel of niet gestoord wilt worden. Wanneer je iemand belt, kun je diegene ook direct terugbellen met een functie. Je moet dan op de groene belknop tikken. Hij belt dan automatisch het laatste nummer waarmee je hebt gebeld . Het is zeer eenvoudig en ook erg simpel. Wil je graag veel foto’s schieten in een keer? Wanneer je de opnameknop ingedrukt houdt, maakt hij direct een hele reeks foto’s. Je krijgt dan een grote serie die samen wordt gebundeld. Zo kun je ze achteraf uitzoeken.

Ben je opzoek naar een iPhone reparatie? Neem dan voor meer informatie contact op via de website https://jangorter-iphone.nl/telefoon-reparatie-enschede-en-hengelo/

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.