Een nieuwe Windows 10 update

4 april 2017

Een nieuwe update uitgevoerd door Windows heeft voor wat vernieuwingen in Windows 10 gezorgd en er zitten een aantal interessante dingen in. Er worden eigenlijk zoveel updates uitgevoerd dat er in de tijd dat je dit zit te lezen er al weer een paar nieuwe bij zijn gekomen. Als deze update op de een of andere manier langs u heen is gegaan kunt u deze het beste zo snel mogelijk installeren.

windows update

Betaalde Windows 10 licentie

Inmiddels is Windows 10 niet meer gratis te verkrijgen en moet er betaald worden voor de Windows 10 licentie. Of dit zo blijft is niet helemaal zeker, omdat heel veel mensen verwachten dat een besturingssysteem gratis is en blijft. Dit is iets wat Apple wel doet, deze geeft haar besturingssysteem op desktop versie en mobiel gratis weg. Dit is erg slim, want zo wordt er voor gezorgd dat de consument overstapt naar het bedrijf.

De Windows update

Het blijkt dat de nieuwe update een hele grote is. De ruimte die in beslag wordt genomen door deze update bestaat uit wel 4 GB, hierbij zijn alle bestanden vervangen. Er wordt dus ook wel gezegd dat er een heel nieuwe installatie heeft plaatsgevonden. Dit kan leiden tot problemen met betrekking tot de hardware, dus als u ontdekt heeft dat bijvoorbeeld uw printer niet meer werkt, kunt u het beste deze even resetten. Dit is ook al bij eerdere updates van Windows voorgekomen en is dus niet nieuw. Een andere tegenvaller van de update is dat standaardinstellingen weer kunnen zijn teruggezet. Het is goed om de belangrijke programma’s even te controleren op de juiste instellingen. Een slimme zet is ook om alle wifi-instellingen even na te kijken. Deze kunnen namelijk ook weer zijn aangepast door Microsoft, wat ook niet erg handig is. Zo zijn er nog vele andere aanpassingen in de update geplaatst, als je hier meer van wilt weten kun je het beste even rond speuren op het internet.

Nu de Windows 10 licentie niet meer gratis is te verkrijgen, en je ervoor zou moeten betalen. Kun je deze het beste voordelig aanschaffen bij https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.