Nieuwe IPad gepresenteerd!

31 maart 2017

Afgelopen week was het de week dat Apple zonder aankondiging een nieuwe tablet presenteerde! Namelijk de nieuwe IPad, die toch wel net iets goedkoper is dan zijn oudere broers. Sommige fans hadden het hier en daar al gehoord, maar officieel was het 21 maart dat hij uitkwam. De nieuwe IPad heeft een 10 inch scherm, zodat je alles goed kunt zien. Dit allemaal zonder poes pas, het is de meest simpele iPad die we tot nu toe hebben gezien. Door deze set van Apple is de iPad air niet meer van deze tijd. Er zijn zelfs nog mensen die hier in investeren, maar dat is niet slim. Want de nieuwe IPad wordt verkocht voor maar 400,-. En daarmee stoot hij alle anderen van de kaart.

ipad

De processor

In de IPad zit een processor met complete specificaties die nodig zijn voor de chip. Wel is het bijzonder dat Apple gekozen heeft voor deze processor, die de naam ‘A9’ op zich heeft staan. Dit is bijzonder omdat de nieuwe iPhone 7 al de A10 chip in zich heeft zitten. Misschien dat de A10 binnenkort nog in de vorm van een upgrade van de iPad wordt geïntroduceerd. Maar het schijnt ook dat deze misschien gewoon niet gemaakt wordt voor deze serie iPads. Zodat deze chips gebruikt kunnen worden voor de nieuwe iPhone die eind dit jaar wordt geïntroduceerd. En hierin zal dus ook ongetwijfeld een nieuwe processor in zitten.

Koopje

Toch is dit wel een goede zet geweest van Apple. Want voor mensen die altijd al graag een iPad hebben gewild krijgen nu de kans om er eentje te kopen. Want voor dit geld kun je hem eigenlijk niet laten liggen. Alle mogelijke opties zitten op de iPad en je kunt er van alles mee doen. Van het internetten op de bank of lekker een boek lezen in je luie stoel. Het is allemaal mogelijk.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.