Is uw laptop onderweg voldoende beschermd?

2 maart 2018

Iedere zakenman, zakenvrouw, scholier of doorgaande reiziger die zijn of haar laptop meeneemt, vindt een goede bescherming noodzakelijk. Immers is een laptop of MacBook een duurzaam product, dat niet dagelijks te vervangen is. Het gebruik van een goede laptop- of businesstas is daarom noodzakelijk om uw apparaat goed te beschermen. Laptoptassen en zakentassen zijn er in verschillende materialen en maten. Van 12- tot en met 17-inch, van katoen tot en met leder. Om over de mogelijkheden in kleur maar te zwijgen. Een lederen laptoptas biedt over het algemeen de beste bescherming, doordat leder een duurzaam product is. Buiten een stijlvolle uitstraling, biedt een leren laptoptas ook nog eens voldoende functionaliteiten.

Functionaliteiten van een laptoptas

Buiten dat een laptoptas of zakentas er representatief en stijlvol uitziet, is het belangrijk dat het voldoet aan uw mee te vervoeren spullen. Zo is het mee vervoeren van kabels, tablets (iPads) of werkmappen in veel gevallen meer dan gewenst. Gepolsterde, multifunctionele vakken zorgen ervoor dat de tas zijn doel dient. Zo heeft u ook de keuze in welke vakken u wat bewaart en vervoert.

Leder dient als materiaal ook nog eens als doel dat het een duurzaam product is. Leer is namelijk een kwaliteitsproduct waarvan het afwerkingsniveau erg hoog is. Dit betekent:

  • Een hoge levensduur
  • Van nature beschermend tegen weersinvloeden
  • Mix van praktisch én stijlvol
  • Hoe ouder de tas, hoe mooier de tas

Onderhoudt uw lederen laptoptas voldoende

Buiten de duurzaamheid van het materiaal leder, is het van belang om het product goed te onderhouden. Veel aanbieders, zoals Plevier Lederwaren, leveren standaard een onderhoudsspray voor een laptoptas mee. Het periodiek verzorgen van uw leren tas, zorgt ervoor dat de levensduur én de uitstraling verbeterd wordt. Spray de tas direct na aankoop 2 à 3 keer in, met tussenpozen van 20 minuten. Zo is de tas voor gebruik voorzien van een beschermende laag tegen regen en vuil. Verder advies is om periodiek (elke twee maanden) dit ritueel te herhalen, voor optimale bescherming.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.