Heb jij eigenlijk alle systemen getest?

27 februari 2018

Wanneer je kijkt naar het aantal mogelijkheden wat je hebt met betrekking tot het besturingssysteem van je computer of laptop zijn dit er behoorlijk wat. Maar welke variant is nu prettig om te werken en welke mogelijkheden heb je wanneer het gaat om de verschillende systemen?

Wat werkt prettig volgens jou?

Iedereen heeft een andere reden om met een bepaald systeem te werken. Het kan hier gaan om het feit dat het simpelweg prettig werkt, maar daarnaast zijn er nog een aantal redenen waarom je gebruik kan maken van een bepaald softwaresysteem. Tegenwoordig werken veel mensen met windows 10. Dit komt omdat dit de laatste variant is van Windows en dan ook op meeste computers en laptops standaard geïnstalleerd is. Wanneer je bijvoorbeeld nog met een windows 7 systeem werkt en je over wilt naar windows 10 dan kan je hiervoor gemakkelijk een windows 10 licentie kopen. Wanneer je dit doet weet je zeker dat je een legitieme variant hebt en ook daadwerkelijk met deze variant snel aan de slag kunt. Je kunt er ook voor kiezen om op zoek te gaan naar een illegale versie via het internet. Dit is echter nooit verstandig, want waar komt deze variant vandaan en wat neem je allemaal mee wanneer je deze gaat installeren. De kans is groot dat je hier ook behoorlijk wat virussen toegang geeft tot jouw computer en al jouw bestanden.

Proberen en variëren

Las je eigenlijk geen idee hebt welke variant nu daadwerkelijk het beste is voor jou is het goed om gewoonweg te proberen wat prettig is. Daarnaast kan je online alle in en outs vinden over de variant en daarnaast de gebruikerservaringen van andere mensen vinden. Hiermee kan je er precies achter komen hoe andere mensen deze variant ervaren en of deze daadwerkelijk aan alle eisen voldoet. Vraag om meningen van andere en probeer zo te achterhalen of deze variant daadwerkelijk wat voor jou is. Als je werkelijk waar geen idee hebt wat je er nu eigenlijk mee kunt en je kan dit ook niet duidelijk terugvinden is het in de meeste gevallen mogelijk om advies te vragen aan de aanbieder van dit product.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.