Cloud hosting regel je met Tilaa

29 augustus 2017

Iedere dag ontdekken meer en meer mensen de vele voordelen van cloud hosting. Het is dan ook niet voor niets dat de cloud steeds populairder wordt en echt de toekomst in handen heeft. Maar, wat is precies de cloud en wat houdt het begrip cloud hosting in? Dat gaan we je nu vertellen. Cloud hosting zijn een groot aantal servers aan elkaar gekoppeld tot een geheel. Het wordt vandaag de dag voornamelijk gebruikt door allerlei grote bedrijven. Maar de kans is groot dat je zelf ook gebruik maakt van cloud hosting. Maak je gebruik van Dropbox? iCloud? Of Google Drive? Dan maak je zelf ook al gebruik van Cloud Hosting. Je slaat je documenten namelijk op in de cloud en beheert je eigen online cloud.

Waarom kiezen voor de cloud

Zoals net ook al kort werd benoemd stappen er dagelijks mensen over op hosting via de cloud en dat is niet zonder reden. Een enorm groot voordeel aan cloud hosting is de schaalbaarheid. Stel dat een website bijvoorbeeld te veel bezoekers krijgt door een mailing of een groot succes van een bepaald product of een blog. Dan is de kans groot dat de website offline gaat omdat het bezoekersaantal te hoog is. Wanneer je host via de cloud gebeurt dit niet omdat bij piekbelastingen resources van andere servers in de cloud worden opgehaald. Dus zelfs bij hoge belasting van de website blijft de website gewoon functioneren. Wat daarnaast ook een groot voordeel is van de cloud is dat je niet meer je eigen hardware hoeft te kopen en te onderhouden.

Tilaa

Bij Cloud Hosting Tilaa kun je helemaal zelf je cloud hosting samenstellen. Geef aan hoeveel geheugen, CPU en schijfruimte je wil en welk opslagtype je voorkeur heeft. Wanneer je deze gegevens hebt ingesteld ben je nog maar enkele klikken verwijderd van je op maat gemaakt cloud hosting.

Afbeeldingsresultaat voor cloud hosting

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.