Aanschaf van een IMac

29 augustus 2017

Waarom zou je een IMac kopen?

Een IMac, iedereen kent het wel. De beroemde computer gemaakt door Apple. Heeft u twijfels bij het aanschaffen van een IMac? Hieronder laat ik u weten waarom het relevant is om een IMac kopen.

Wereldwijd

De computer is wereldwijd erg bekend. De werking van het product is vrijwel eenvoudig en duidelijk voor elke klant geschikt. Apple heeft het systeem zodanig ontwikkeld, dat je zelfs online als offline met al je vragen terecht kunt. Een IMac heeft een erg groot geheugen, breed assortiment aan applicaties en is een van de weinige computers die geen desktop apart van het beeldscherm heeft. Bij een IMac zit alles in het beeldscherm.

Overal in elke grote stad kunt u met vragen over uw IMac terecht, zo kan zo altijd snel geholpen worden en hoeft u niet bang te zijn dat uw computer niet meer gaat werken.

Apple care

Apple heeft een soort zorg bij hun diensten inzitten. Bij aanschaf van een IMac kunt u een soort verzekering bij kopen, dit heet Apple Care. Het kost u €195,99. Als u dit aanschaft bent u voor zeker 3 jaar verzekerd en kunt u bij elke Apple store gelijk terecht, of krijgt u gelijk een nieuwe computer als uw huidige niet meer functioneert.

Gebruiksgemak

Apple is een bedrijf die meedenkt met de tijd en zo ook bij de productie van de IMac. Bij het gebruiken van een IMac staat u automatisch verbonden met andere Apple-gebruikers. Bestanden kunnen zonder enige moeite naar elkaar worden verstuurd en ook worden opgeslagen. Een IMac verbindt mensen met elkaar, zowel bedrijven als een consument.

Windows 10 licentie

Bij aankoop van een IMac koopt u de allernieuwste Windows 10 licentie. Dit is een nieuw soort licentie van Windows, waarbij u op de hoogte blijft van de nieuwste en snelste updates. Het is een zeer relevante licentie, die rekening houdt met het gebruiksgemak van de koper. Dit nieuwe product is nieuw op de markt gekomen en is al zeer populair onder de gebruikers.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe licentie en wil je hier meer uitleg over? Op Softwarelicense4U vindt u alle nodige informatie!

 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.